Overzicht zakelijk nieuws – 13 januari 2024
Nieuws

Overzicht zakelijk nieuws – 13 januari 2024

North Dakota is opnieuw erkend als een van de beste staten om een ​​bedrijf te starten en ontving deze onderscheiding van Forbes Advisor voor het tweede achtereenvolgende jaar. De staat werd geselecteerd op basis van het gunstige ondernemingsklimaat, de lage oprichtingskosten, het hoge overlevingspercentage van bedrijven en de lagere kosten van levensonderhoud. Forbes Advisor hield rekening met factoren als het succespotentieel van een bedrijf, de kosten, de beschikbaarheid van personeel en de financiële toegankelijkheid toen hij North Dakota als topstaat voor het bedrijfsleven noemde.

Ander nieuws: Point CPA en Schmitz-Holmstrom CPA hebben een fusie aangekondigd, waarbij beide bedrijven van plan zijn op hun huidige locaties in Bismarck en Hazen te blijven totdat een grotere ruimte veilig is gesteld. Deze stap vertegenwoordigt een belangrijke ontwikkeling in de accountantssector in North Dakota.

Bovendien heeft de North Dakota Housing Finance Agency erkenning gekregen voor zijn uitmuntende kredietafhandeling. Het bureau is door het National Servicing Center van het Amerikaanse ministerie van Volkshuisvesting en Stedelijke Ontwikkeling geclassificeerd als een Tier 1 Federal Housing Administration-leningbeheerder. Dit is het zesde achtereenvolgende jaar dat het bureau deze prestigieuze erkenning heeft ontvangen, waardoor zijn reputatie als leider op het gebied van woningfinanciering in de staat verder wordt versterkt.

LAAT EEN REACTIE ACHTER