Pakistan Suffers Shocking Defeat to USA in Cricket Match
Nieuws

Pakistan Suffers Shocking Defeat to USA in Cricket Match

De Verenigde Staten zorgden voor een grote schok door Pakistan te verslaan in een Super Over tijdens een Twenty20 World Cup-wedstrijd in Dallas. Deze overwinning markeerde de tweede overwinning voor de VS in het toernooi en zal de boeken ingaan als een van de grootste tegenslagen in de geschiedenis van het WK. Pakistan, kampioen van 2009, wist 159-7 te scoren na herstel van een slechte start. Het Amerikaanse team wist echter 14 runs uit de finale over te plunderen, eindigde op 159-3 en stuurde de wedstrijd in een Super Over.

In de Super Over maakte het Amerikaanse team 18-1, met hulp van twee wides uit Pakistan. Vervolgens beperkten ze Pakistan tot 13-1, waarmee ze een beroemde overwinning veiligstelden. De Amerikaanse aanvoerder en speler van de wedstrijd Monank Patel uitte zijn trots op de inzet van het team en verklaarde dat het een complete teamprestatie was van de eerste tot de laatste bal.

Aan de andere kant klaagde de Pakistaanse aanvoerder Babar Azam over de slagprestaties van zijn team, waarbij hij erkende dat ze er niet in slaagden kansen te verzilveren en partnerschappen te creëren. Hij prees het Amerikaanse team voor het uitzonderlijk goed presteren in alle aspecten van het spel, en gaf toe dat zij het betere team van de dag waren. Ondanks de nederlaag toonden beide teams hun competitieve geest en vastberadenheid gedurende de wedstrijd.

LAAT EEN REACTIE ACHTER