Nieuws

Peak Health Alliance introduceert de meest kosteneffectieve ziektekostenverzekering in de landelijke provincies van Colorado.

Peak Health Alliance, een non-profitorganisatie opgericht in 2019 in Summit County, Colorado, heeft de lancering aangekondigd van nieuwe ziektekostenverzekeringsplannen gericht op negen landelijke provincies in Colorado. De organisatie beweert dat deze plannen de meest betaalbare opties zullen zijn die beschikbaar zijn in deze provincies. Het partnerschap tussen Peak Health Alliance en Elevate Health Plans, via het Denver Health Medical Plan, heeft tot doel dekking te bieden aan inwoners van de provincies Archuleta, Dolores, Grand, Lake, La Plata, Montezuma, Park, San Juan en Summit.

Peak Health Alliance verklaarde dat hun plannen tussen 5% en 35% lager geprijsd zullen zijn in vergelijking met andere zorgverzekeraars in deze provincies. Deze bewering wordt ondersteund door gegevens over tarieven die op 23 oktober zijn vrijgegeven door de Colorado Division of Insurance. De plannen van de non-profitorganisatie omvatten gratis preventieve zorgdiensten, evenals betaalbare eerstelijnszorg en polikliniekbezoeken voor de geestelijke gezondheidszorg.

De open inschrijving voor deze plannen begon op 1 november en loopt door tot 15 januari. Individuen die geïnteresseerd zijn in het verkrijgen van dekking vanaf 1 januari moeten zich vóór 31 december inschrijven. De plannen kunnen worden gekocht via Connect for Health Colorado op ConnectforHealthCo.com en Elevate Health Plans op http://www.DenverHealthMedicalPlan.org/become-member/elevate-exchange.

LAAT EEN REACTIE ACHTER