Phillies’ eerste voorjaarsopstelling met Merrifield tijdens Leadoff
Sport

Phillies’ eerste voorjaarsopstelling met Merrifield tijdens Leadoff

Whit Merrifield zal voor de Phillies starten in hun eerste opstelling van de lente tijdens de Grapefruit League-opener zaterdag tegen de Blue Jays in Dunedin. Merrifield, een nieuwkomer, zal voornamelijk in het linkerveld en op het tweede honk spelen, met mogelijke tijd ook op het derde honk.

Merrifield volgt in de opstelling Johan Rojas, die strijdt om de baan in het middenveld. De enige andere positiespeler in de opstelling die naar verwachting op de selectie van de Opening Day zal staan, is Edmundo Sosa als korte stop.

David Dahl, een linkshandige voormalige All-Star, zal in het rechterveld starten. Dahl tekende vorige week een contract in de minor league.

Op de heuvel voor de Phillies staat linkshandige Kolby Allard, die als lange man strijdt om een ​​van de laatste twee bullpenplekken. Hij wordt beschouwd als een van de beste opties in geval van een blessure, samen met Spencer Turnbull, Dylan Covey en Nick Nelson.

Het grootste deel van de vaste spelers zal naar verwachting zondag hun voorjaarsdebuut maken, wanneer de Phillies hun eerste thuiswedstrijd spelen in BayCare Ballpark.

LAAT EEN REACTIE ACHTER