Phoenix Science Center organiseert livesessie met oceaanonderzoeksschip
Nieuws

Phoenix Science Center organiseert livesessie met oceaanonderzoeksschip

Het Arizona Science Center organiseert een live-uitzending met OceanXplorer, 's werelds meest geavanceerde exploratie-, onderzoeks- en mediaschip dat zich momenteel in de diepten van de oceaan in Indonesië bevindt. Het evenement vindt plaats in het Irene P. Flinn Giant Screen Theatre op de campus van het Arizona Science Center in het centrum. Onder leiding van OceanX CEO Vincent Pieribone en met Mattie Rodrigue, geboren in Arizona en OceanX's Science Program Director, krijgen de deelnemers een kijkje achter de schermen bij oceaanverkenning en baanbrekend onderzoek.

Voordat Rodrigue bij het OceanX-team kwam, behaalde ze haar Bachelor of Science-graad in biologische wetenschappen aan de Arizona State University met een focus op natuurbehoud en ecologie. Het live-uitzendingsevenement vindt plaats op donderdag 27 juni van 16.00 tot 21.00 uur. Gasten krijgen de gelegenheid om te communiceren met wetenschappers aan boord van de OceanXplorer terwijl zij onderzoek doen in de diepzee. Ze kunnen in realtime vragen stellen, getuige zijn van live experimenten en inzicht krijgen in de mysteries van de oceanen.

Na de livestream zal Pieribone deelnemen aan een Fireside Chat en vraag- en antwoordsessie. Het evenement is inbegrepen bij alle Arizona Science Center-lidmaatschappen en algemene toegang. Ga voor meer informatie naar https://www.azscience.org/.

LAAT EEN REACTIE ACHTER