Photo Highlights from Day 1 of the 2024 Swimming World Championship
Nieuws

De Wereldkampioenschappen zwemmen 2024 vonden plaats van 11 tot en met 18 februari in Doha, Qatar. Dit was een wedstrijd op lange afstandsmeters (50 m) en de ontmoetingscentrale was vol verwachting voor de evenementen die zouden plaatsvinden. Live resultaten waren beschikbaar via Omega en SwimSwam zorgde voor een voorbeeldindex zodat kijkers een beter inzicht kregen in wat ze konden verwachten. Er werden officiële inzendingen ingediend en de eerste dag van de finales was live op dag 1 van de kampioenschappen.

Op de eerste dag van de Wereldkampioenschappen zwemmen 2024 in Doha, Qatar, werd de actie vastgelegd door Fabio Cetti door middel van een reeks foto’s. Deze foto’s toonden de emoties en intensiteit van de wedstrijd. Verschillende zwemmers werden uitgelicht, waaronder onder meer Adam Peaty, Matteo Ciampi en Angelina Kohler. China behaalde ook een gouden medaille en er was een sterke prestatie van het Nederlandse team. De opwinding van de eerste dag vormde de basis voor de rest van de kampioenschappen, en fans keken reikhalzend uit naar verdere hoogtepunten en resultaten.