Plymouth Science Park verwerft twee Stratasys 3D-printers.
Nieuws

Plymouth Science Park verwerft twee Stratasys 3D-printers.

Plymouth Science Park heeft onlangs twee Stratasys 3D-printmachines aangeschaft via de Britse wederverkoper Laser Lines. Dit wetenschapspark, dat al meer dan 25 jaar actief is, beslaat 25 hectare en herbergt een mix van mondiale bedrijven, lokale start-ups en academici. Het is ook de thuisbasis van het Advanced Digital Manufacturing and Innovation Centre (ADMI), dat bedrijven wil helpen de voordelen van additive manufacturing te benutten voor hun zakelijke behoeften. De ADMI biedt adviesdiensten om organisaties praktisch advies te geven over hoe 3D-printen hen kan helpen hun doelen te bereiken.

De ADMI heeft onlangs geïnvesteerd in een Stratasys F770 FDM 3D-printer en een J55 PolyJet-machine. Klanten van de ADMI krijgen directe toegang tot deze machines, samen met ondersteuning en training om beter te begrijpen hoe de technologie werkt en de toepassingen ervan in hun bedrijf. De F770-machine werd gekozen vanwege zijn grote bouwvolume, geschiktheid voor kantooromgevingen en betrouwbaarheid, terwijl het J55-systeem werd aangeschaft om nauwkeurige prototypeonderdelen te produceren vanwege de full-color mogelijkheden.

Jacques Wood, Senior Digital Applications Engineer bij Plymouth Science Park, verklaarde: “We laten mensen zien hoe ze 3D-printen op de juiste manier kunnen gebruiken, zodat ze de mogelijkheden ervan begrijpen, wanneer het gepast is om het te gebruiken en wanneer ze het niet moeten overwegen. Veel productiebedrijven in de regio hebben misvattingen over additieve productie, en wij streven ernaar dit recht te zetten door hen te begeleiden bij het selecteren van de juiste machines om aan hun behoeften te voldoen en door effectieve training te bieden om de tijd- en kostenbesparingen te benutten die met additieve productie gepaard gaan.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER