Politie: Man en vrouw gearresteerd wegens inbraak in zaken op verschillende dagen
Nieuws

Politie: Man en vrouw gearresteerd wegens inbraak in zaken op verschillende dagen

De politie van Hollister heeft onlangs twee personen gearresteerd wegens inbraak in een commercieel bedrijf in blok 1100 van East Park Street. Het onderzoek begon op 29 mei toen agenten reageerden op een melding van een inbraak in het bedrijf. Ze ontdekten dat twee verdachten zich toegang hadden verschaft tot de opslagruimte en een paar spullen hadden gestolen.

Slechts twee dagen later keerden dezelfde verdachten terug naar het bedrijf en braken opnieuw in de opslagruimte, waarbij ze deze keer voor ongeveer $ 1.000 aan eigendommen stalen. Dankzij bewakingsbeelden kon de politie de verdachten identificeren als de 44-jarige Osvaldo Vergara en de 57-jarige Katherine Branch.

Vergara werd gearresteerd in blok 800 van East Street, terwijl Branch in hechtenis werd genomen in de rivierbedding van San Benito County. Beide verdachten werden opgenomen in de gevangenis van San Benito County op beschuldiging van inbraak en diefstal.

KION 46 moedigt respectvolle en relevante gesprekken aan. Als u een verhaalidee wilt delen, kunt u dit op hun website indienen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER