Nieuws

Prioriteit geven aan mijn gezondheid boven fantasyvoetbal: het perspectief van Justin Jefferson

Minnesota Vikings’ star wide receiver Justin Jefferson onthulde dat hij van plan is terug te keren naar het veld wanneer hij volledig hersteld is van zijn hamstringblessure. Hij benadrukte dat zijn gezondheid belangrijker is dan de wens van fantasievoetbalmanagers dat hij zou spelen.

Sinds hij de blessure opliep in week 5, staat Jefferson buitenspel op de reserve voor geblesseerden. De coach van de Vikingen, Kevin O’Connell, heeft verklaard dat Jefferson pas zal terugkeren als hij 100% gezond is. Ondanks dat hij vanaf 8 november in aanmerking komt om te oefenen, kan het team ervoor kiezen hem buitenspel te houden voor de komende maandagavondwedstrijd tegen de Chicago Bears om te profiteren van de daaropvolgende afscheidsweek.

O’Connell legde uit dat het team ervoor wil zorgen dat Jefferson na de afscheidsweek volledig hersteld is en klaar is om te spelen in de komende wedstrijden. Hij benadrukte dat Jefferson’s langetermijncarrière bij de Vikingen de hoogste prioriteit heeft, ondanks de wens van het team om goed te presteren in het huidige seizoen.

De fantasievoetbalbelangen van fans spelen echter geen rol in Jefferson’s terugkeertijdlijn, aangezien hij benadrukte dat zijn gezondheid de belangrijkste factor is bij het bepalen wanneer hij terugkeert op het veld.

LAAT EEN REACTIE ACHTER