Puma breidt recyclingtechnologie uit
Technologie

Puma breidt recyclingtechnologie uit

Abonneer u op Knitting Trade Journal voor ongeëvenaarde brancheverslaggeving over de nieuwste breitechnologie en branchenieuws. Als fabrikant van breigoed of gebreide stoffen is deze hulpbron ideaal voor het verkrijgen van de nieuwste breitechnologie. Ook ontwerpers en retailers kunnen via deze publicatie inspiratie opdoen op het gebied van gebreid textiel.

De belangrijkste voordelen van een abonnement zijn onder meer het ontvangen van een exclusief tweemaandelijks gedrukt tijdschrift dat bij u thuis wordt afgeleverd en onbeperkte toegang tot premium online nieuws en functies van Knitting Trade Journal. Abonnees hebben ook onbeperkt online toegang tot acht jaar gearchiveerde inhoud en alle gedigitaliseerde oude uitgaven van het tijdschrift. Bovendien ontvangen abonnees dagelijks online nieuws, commentaar en analyses, evenals een wekelijks e-nieuwsoverzicht van de belangrijkste ontwikkelingen. Exclusieve kortingen op alle MCL-publicaties zijn ook beschikbaar voor abonnees.

Abonnees van Knitting Trade Journal krijgen inzicht in de nieuwste breitechnologie zodra deze wordt gelanceerd, details over de meest innovatieve vezel- en garenontwikkelingen en de impact van nieuwe handelsovereenkomsten op de brei-industrie. Ze zullen ook leren over sociale compliance op de inkoopbestemmingen voor gebreide kleding, advies van experts op het gebied van de productie van gebreide stoffen en best practices uit de sector in actie. Abonnees ontvangen ook de inside track rechtstreeks van journalisten op de beursvloer, deskundig advies over grondstoffenselectie en productbeheer, en informatie over baanbrekend onderzoek en nieuwe textieloctrooien.

MCL News & Media, de snelstgroeiende internationale textieluitgever, biedt deze uitgebreide bron aan in gedrukte, online- en mobiele apparaatformaten. Abonneer u op Knitting Trade Journal voor een uniek inzicht in hoe de industrie van vandaag er morgen uit zal zien.

LAAT EEN REACTIE ACHTER