Technologie

Rafael Leao van AC Milan pakt de titel van EA Sports FC Speler van de maand

De EA Sports FC Speler van de Maand-prijs voor september ging naar Rafael Leao, een voetballer van AC Milan. Zijn Speler van de Maand-kaart is nu beschikbaar in de Ultimate Team-modus van EA Sports FC 24. De prijs wordt uitgereikt vóór de wedstrijd Milaan-Juventus, die gepland staat voor 22 oktober 2023, in het Giuseppe Meazza-stadion in Milaan. Leao kreeg de meeste stemmen van fans op de officiële website en versloeg andere topspelers zoals Domenico Berardi, Federico Chiesa, Andrea Colpani, Giovanni Di Lorenzo en Lautaro Martinez.

Bij het selectieproces voor de prijs werd rekening gehouden met geavanceerde analyses van Stats Perform, waarbij gebruik werd gemaakt van trackinggegevens die waren vastgelegd met het Hawk-Eye-systeem. Het beoordelingssysteem, in 2010 gepatenteerd door K-Sport, houdt niet alleen rekening met statistische en technische gegevens, maar ook met positiegegevens. Dit maakt een objectieve evaluatie van de prestaties van spelers mogelijk, waarbij aspecten als beweging zonder bal en hun bijdrage aan de efficiëntie van het team in aanmerking worden genomen.

Luigi De Siervo, CEO van Lega Serie A, gaf commentaar op de prestatie van Leao en zei dat het zijn derde erkenning is als speler van de maand in de laatste twee kampioenschappen. Hij prees Leao’s vaardigheden, zoals zijn acceleratie, dribbelen en zijn vermogen om het tempo van wedstrijden te veranderen. De Siervo benadrukte ook de drie doelpunten van Leao in de eerste zes wedstrijden, waardoor AC Milan de toppositie op de ranglijst veiligstelde.

Naast het sportnieuws zijn er verschillende titelvarianten die verband houden met het onderwerp decoratieve verlichting voor woningen. Deze titels benadrukken het belang van decoratieve verlichting bij het verlichten en versterken van de sfeer van een huis.

LAAT EEN REACTIE ACHTER