Ranger Suárez moest de wedstrijd tegen Cardinals verlaten vanwege een linkerhandblessure
Sport

Ranger Suárez moest de wedstrijd tegen Cardinals verlaten vanwege een linkerhandblessure

Ranger Suárez, de opvallende linkshandige startende werper van de Philadelphia Phillies, moest het duel van zaterdagavond tegen de Cardinals voortijdig verlaten vanwege een linkerhandblessure. Ondanks zijn indrukwekkende prestatie tot nu toe dit seizoen wist Suárez slechts twee perfecte innings te voltooien voordat hij gedwongen werd de wedstrijd te verlaten.

De blessure deed zich voor toen St. Louis korte stop Alec Burlson een harde line drive raakte die Suárez kon omverwerpen en naar de eerste plaats gooide voor de nul. De aangooi dwong Bryce Harper zich echter uit te strekken om de vangbal te maken terwijl hij zijn voet op de basis hield. Suárez leek pijn te hebben toen hij na de wedstrijd de heuvel afliep.

Tot 21 mei was Suárez dominant op de heuvel met een 9-0 'record' en een ERA van 1.36. Hij leed echter zijn eerste nederlaag tegen de Rockies toen hij vijf punten tegen kreeg in de eerste twee innings. Ondanks dat ze tot rust kwamen na de moeilijke start, konden de Phillies de achterstand niet overwinnen.

Het team kondigde aan dat Suárez verdere evaluatie zou ondergaan om de omvang van zijn linkerhandblessure te bepalen. Deze tegenslag komt op een cruciaal moment voor de Phillies, omdat ze vertrouwen op de pitchingvaardigheid van Suárez om competitief te blijven in het seizoen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER