Rangers Unveil Franchise’s First World Series Banner on MLB Opening Day 2024
Nieuws

Rangers Unveil Franchise’s First World Series Banner on MLB Opening Day 2024

De Texas Rangers begonnen hun seizoen met een historisch moment en onthulden hun allereerste World Series-vlag in de franchisegeschiedenis. De Rangers speelden in hun vijfde stadion in hun tweede stad en vierden hun kampioensoverwinning door de Commissioner's Trophy te onthullen voor hun wedstrijd tegen de Chicago Cubs op Globe Life Field. Manager Bruce Bochy en werper Josh Sborz deelden de opwinding met het publiek en beloofden nog een ongelooflijk seizoen voor de boeg.

De viering van het kampioenschap werd voortgezet met de onthulling van het World Series-spandoek, begeleid door het Queen-lied ‘We Are The Champions’. De Rangers zullen hun kampioenschapssucces verder vieren door hun World Series-ringen in ontvangst te nemen tijdens een ceremonie voorafgaand aan hun komende wedstrijd op zaterdag.

De weg van de Rangers naar de overwinning in de World Series werd gekenmerkt door jarenlange investeringen in jong talent als Evan Carter en Josh Jung, maar ook door spraakmakende vrije spelers als Corey Seager en Marcus Semien. De onverwachte opkomst van Adolis García als sterspeler speelde ook een belangrijke rol in het succes van het team.

Ondanks een inzinking halverwege het seizoen herstelden de Rangers zich in de play-offs en versloegen uiteindelijk de Houston Astros in de ALCS voordat ze de World Series-titel veroverden tegen de Arizona Diamondbacks. De kampioensoverwinning was een langverwacht moment voor het team, dat de voorgaande jaren dicht bij de overwinning was gekomen, maar tekortschoot.

LAAT EEN REACTIE ACHTER