Raymond James stelt nieuw prijsdoel van € 0,46 vast voor Quisitive Technology Solutions (CVE:QUIS)
Technologie

Raymond James stelt nieuw prijsdoel van € 0,46 vast voor Quisitive Technology Solutions (CVE:QUIS)

Het koersdoel van Quisitive Technology Solutions (CVE:QUIS – Free Report) werd onlangs door Raymond James verhoogd van C$0,43 naar C$0,46 in een rapport dat maandag door BayStreet.CA werd vrijgegeven. Raymond James heeft momenteel een marktprestatiebeoordeling voor het aandeel. Bovendien verlaagde Eight Capital zijn koersdoel voor aandelen Quisitive Technology Solutions van €1,00 naar €0,75 en handhaafde het een koopadvies voor het aandeel in een onderzoeksnota die op donderdag 28 maart werd gepubliceerd. Twee beleggingsanalisten hebben het aandeel als een hold-rating beoordeeld, terwijl vijf het een koopadvies hebben gegeven. MarketBeat meldt dat het bedrijf momenteel een consensusbeoordeling heeft van Moderate Buy met een gemiddeld koersdoel van €0,71.

Maandag opende CVE QUIS op C$0,35. Het bedrijf heeft een schuld/eigen vermogen-ratio van 59,47, een quick ratio van 0,88 en een current ratio van 1,29. Met een marktkapitalisatie van C$96,57 miljoen heeft het bedrijf een koers-winstverhouding van -8,75 en een bèta van 1,34. Het eenvoudige voortschrijdende gemiddelde over 50 dagen van het bedrijf bedraagt ​​€ 0,35 en het eenvoudige voortschrijdende gemiddelde over tweehonderd dagen bedraagt ​​€ 0,30. Quisitive Technology Solutions heeft een dieptepunt in één jaar van C$0,24 en een hoogste punt in één jaar van C$0,45.

Quisitive Technology Solutions, Inc. levert via haar dochterondernemingen Microsoft-oplossingen, voornamelijk in Noord-Amerika en Zuid-Azië. Het bedrijf biedt een pakket Microsoft-softwareproducten, -tools en -diensten, waaronder Microsoft Azure, Microsoft Dynamics, Microsoft 365 en diverse andere Microsoft-producten. Ze bieden ook oplossingen zoals emPerform, een platform voor prestatiebeheer voor werknemers, en PayiQ, een cloudgebaseerd platform voor betalingsverwerking en betalingsinformatie.

Om op de hoogte te blijven van nieuws en beoordelingen voor Quisitive Technology Solutions, kunt u zich gratis abonneren op hun dagelijkse e-mailnieuwsbrief van MarketBeat.com.

LAAT EEN REACTIE ACHTER