Repubblica meldt: Milan overbiedt Juventus in salarisaanbod aan Rabiot – een situatie in ontwikkeling
Sport

Repubblica meldt: Milan overbiedt Juventus in salarisaanbod aan Rabiot – een situatie in ontwikkeling

AC Milan is vastbesloten om Adrien Rabiot te contracteren en heeft het salarisaanbod van Juventus aan hem overtroffen, zo blijkt uit een rapport van La Repubblica. De Rossoneri willen graag de handtekening van Rabiot veiligstellen als welkomstgeschenk voor de nieuwe hoofdcoach Paulo Fonseca. Milan heeft meer salaris aangeboden dan Juventus, in de hoop Rabiot ervan te overtuigen zich bij hen aan te sluiten.

Volgens MilanNews heeft Milan navraag gedaan bij de entourage van Rabiot, omdat zijn contract bij Juventus afloopt en ze diepte willen toevoegen aan hun middenveld. Nu de deal voor Joshua Zirzkee bijna rond is, zal Milan de focus binnenkort verleggen naar het binnenhalen van een contract op het middenveld om de selectie voor het komende seizoen te versterken.

Terwijl Juventus Rabiot een bod van €7 miljoen netto per seizoen heeft gedaan in een poging hem bij de club te houden, is Milan's bod van €7,5 miljoen netto aantrekkelijker voor de Franse middenvelder. Rabiot wordt ook het hof gemaakt door clubs in de Premier League, waar hoge lonen geen probleem zijn. Het valt nog te bezien waar Rabiot zal kiezen om zijn carrière voort te zetten, maar het aantrekkelijke aanbod van Milan plaatst hen zeker in een sterke positie om zijn diensten veilig te stellen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER