Revex Technologies en Michigan Technological University kondigen samenwerkingspartnerschap aan
Technologie

Revex Technologies en Michigan Technological University kondigen samenwerkingspartnerschap aan

Uit een recente aankondiging van een klant van MTEC SmartZone blijkt dat Revex Technologies een samenwerkingspartnerschap zal aangaan met de Michigan Technological University. Het partnerschap heeft tot doel innovatieve productie- en materiaalverwerkingstechnologieën te ontwikkelen die in de activiteiten van Revex zullen worden geïntegreerd. De samenwerking kwam voort uit een subsidie ​​van 8,1 miljoen dollar die in november 2022 aan Michigan Tech werd toegekend door het Amerikaanse ministerie van Energie, waarbij MTEC SmartZone een sleutelrol speelde bij de aanvraag van de universiteit voor de subsidie.

Daarnaast speelde MTEC SmartZone ook een sleutelrol bij het vestigen van Revex Technologies als een startend bedrijf op het gebied van nikkel- en kritische mineralenverwerkers. John Rockwell, CEO van Revex, sprak de hoop uit dat onderzoek van Michigan Tech hun huidige verwerkingsoplossing zal verbeteren, aangezien het bedrijf in Michigan gevestigde mineraalverwerkingsfaciliteiten wil opzetten die zich richten op het terugwinnen van mijnafval en gerecyclede batterijen. Het bedrijf is van plan afvalmaterialen te gebruiken bij de productie van groen nikkelconcentraat en heeft de bouw van zijn eerste in Michigan gevestigde mijnrecuperatiefaciliteit en herstelinstallatie voor lithium-ionbatterijen gepland voor 2024. Bezoek de verstrekte link voor meer informatie.

Ander nieuws: de sheriff van Houghton County heeft een man gearresteerd na een huiselijke onrust waarbij een vuurwapen betrokken was.

LAAT EEN REACTIE ACHTER