Rice optimistisch over de vooruitzichten op het Engelse middenveld
Sport

Rice optimistisch over de vooruitzichten op het Engelse middenveld

Declan Rice is optimistisch over de vooruitzichten op het Engelse middenveld, daarbij verwijzend naar de zware concurrentie om plaatsen in het midden van het veld. De speler van Arsenal is geselecteerd voor de Engelse selectie voor het EK 2024, naast Kobbie Mainoo van Manchester United en Adam Wharton van Crystal Palace, die pas twintig jaar oud is.

Rice prees Mainoo voor zijn prestaties in de recente wedstrijden tegen België en Brazilië, evenals zijn consistente vorm bij Manchester United. Hij gelooft dat Mainoo zijn plaats in de ploeg heeft verdiend. Ondertussen maakte Wharton tijdens de training indruk op Rice en zijn teamgenoten met zijn kalmte, vaardigheid aan de bal, nauwkeurigheid bij het passen en bescheiden houding.

Wharton begon het seizoen in het kampioenschap, maar maakte al snel indruk nadat hij bij Crystal Palace kwam. Rice prees Wharton's bereidheid voor het grote podium ondanks zijn jonge leeftijd en gelooft dat hij zijn plaats in de ploeg niet als vanzelfsprekend zal innemen.

Zowel Mainoo als Wharton worden gezien als geweldige toevoegingen aan het Engelse middenveld, waarbij Rice vertrouwen uitspreekt in hun capaciteiten en potentieel. Hij gelooft dat de toekomst er rooskleurig uitziet voor het Engelse middenveld met zulke getalenteerde en veelbelovende spelers in het team.

LAAT EEN REACTIE ACHTER