Technologie

Richard Hammond maakt een comeback in de achtervolger van Rimac nadat hij zes jaar geleden een verwoestend ongeval overleefde

Ruim zes jaar geleden raakte Richard Hammond betrokken bij een verschrikkelijk ongeval tijdens het filmen van The Grand Tour, waarbij hij de Concept One van Rimac vernielde. De auto vloog in brand nadat hij in een bocht van de baan was gegaan, en Hammond overleefde op wonderbaarlijke wijze, hoewel hij zijn knie brak en per helikopter naar het ziekenhuis werd overgebracht. Twee maanden na het ongeval kroop hij weer achter het stuur, maar pas iets meer dan zes jaar later reed hij weer in de racewagen van Rimac voor Drive Tribe. Deze keer was het de Nevera, die onlangs nieuwe Guinness-records had gebroken.

In een video beschrijft Hammond hoe de rit waarin hij crashte snel en verslavend was, en dat geen enkel technisch genie de natuurkunde kon trotseren. Hij zei ook dat het een preproductiemodel was van de auto van Rimac. Een jaar later installeerde Rimac een brandblusser onder de motorkap van de C2 met een bericht aan Hammond, waarop hij commentaar gaf voor DriveTribe, waarmee hij zijn eer uitdrukte dat hij een aanzienlijke invloed had op het auto-ontwerp.

De overige inhoud lijkt geen verband te houden met het onderwerp en kan voor het doel van deze samenvatting worden genegeerd.

LAAT EEN REACTIE ACHTER