Richard Sherman gearresteerd wegens verdenking van rijden onder invloed
Sport

Richard Sherman gearresteerd wegens verdenking van rijden onder invloed

Super Bowl-kampioen en Fox Sports’ ‘Undisputed’ co-presentator Richard Sherman werd gearresteerd op verdenking van rijden onder invloed. De voormalige Seattle Seahawks-speler werd zaterdag om 04.48 uur opgenomen in de King County Correctional Facility in Seattle, volgens gevangenisgegevens verkregen door USA TODAY Sports.

Dit is niet de eerste keer dat Sherman in aanraking komt met de wet met betrekking tot rijden onder invloed. In juli 2021 werd hij gearresteerd na een incident in Redmond, Washington, waar hij met zijn SUV crashte in een bouwgebied en probeerde in te breken in het huis van zijn schoonfamilie. Sherman bekende later schuldig te zijn aan twee aanklachten wegens misdrijf in een schikking in maart 2022.

In een verklaring op sociale media na zijn arrestatie in 2021 uitte Sherman zijn spijt voor zijn daden en erkende hij de persoonlijke uitdagingen waarmee hij te maken had gehad. Hij benadrukte het belang van mentale en emotionele gezondheid en beloofde de hulp te zoeken die hij nodig had.

Ondanks zijn juridische problemen blijft Sherman naast Skip Bayless, Keyshawn Johnson en Michael Irvin co-presentator van Fox Sports’ ‘Undisputed’. Hij werkt ook als analist voor Amazon’s ‘Thursday Night Football’.

LAAT EEN REACTIE ACHTER