Rimac heeft robottaxi’s onthuld in een verrassende nieuwe video
Technologie

Rimac heeft robottaxi’s onthuld in een verrassende nieuwe video

Mate Rimac maakte onlangs op Facebook bekend dat hij over tien dagen een robottaxi zal introduceren. Hij vertelde in een video dat hij niet gewend is dit soort content te maken, maar het nieuws over de komende evenementen wilde delen. Rimac vertelde dat ze volgende week de nieuwe Bugatti zullen presenteren, waar hij enorm trots op is na vier jaar hard werken door honderden mensen. Daarna zullen ze de week erna de robottaxi onthullen, waarbij details over het voertuig, de naam en andere gerelateerde informatie worden gedeeld.

In de video uitte Rimac zijn emoties over de reis die ze de afgelopen vijftien jaar hebben afgelegd, waarbij ze iets ongelooflijks en onvoorstelbaars hebben bereikt. Hij bedankte alle mensen die hard hebben gewerkt en hebben bijgedragen aan deze prestatie, en erkende de mijlpalen die ze hebben bereikt. Eerder dit voorjaar had Rimac de onthulling van de robotaxi op 26 juni 2024 aangekondigd en bevestigd dat ze halverwege het jaar een werkend prototype van een autonoom elektrisch voertuig zouden presenteren.

Deze aankondiging heeft voor veel opschudding gezorgd in de technologie- en auto-industrie, waarbij velen reikhalzend uitkijken naar de nieuwe Bugatti en de robottaxi. De door Rimac gedeelde video's geven een kijkje in het harde werk en de toewijding die in deze projecten is gestoken, waarbij de technologische vooruitgang en innovaties in het veld worden getoond. Blijf ons volgen voor meer updates en details over deze baanbrekende ontwikkelingen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER