Rochester Institute of Technology combineert kunst en technologie met $120 miljoen SHED
Technologie

Rochester Institute of Technology combineert kunst en technologie met $120 miljoen SHED

De nieuwe Student Hall for Exploration and Development aan het Rochester Institute of Technology is een uniek gebouw dat dient als toegangspoort tot de campus. In tegenstelling tot traditionele academische gebouwen op de campus, toont deze 180.000 vierkante meter grote faciliteit geen hoogstandjes op het gebied van robotica of techniek. In plaats daarvan kunnen bezoekers in twee transparante kubussen kijken waar theateracteurs en dansstudenten hun vak uitoefenen.

Als je het $120 miljoen kostende gebouw betreedt, zul je de theaterruimte opmerken die grenst aan makerruimtes met glazen wanden. Het theater kijkt uit op een halvemaanvormig atrium en creëert een unieke omgeving voor creativiteit en samenwerking. De makerruimtes zijn voorzien van een ruim aanbod aan banken en werktuigmachines die met elektriciteitssnoeren en afzuigkappen aan het plafond zijn aangesloten. Garagedeuren in deze ruimtes gaan open en nodigen voorbijgangers uit om de innovatieve projecten te observeren die binnen worden ontwikkeld.

Het ontwerp van de Studentenhal voor Onderzoek en Ontwikkeling stimuleert interactie en onderzoek tussen studenten en docenten. Het biedt een dynamische omgeving voor creatieve expressie en innovatie, waardoor de grenzen tussen verschillende disciplines vervagen en interdisciplinaire samenwerking wordt bevorderd. Het gebouw symboliseert de inzet van RIT voor ervaringsgericht leren en praktijkgericht onderwijs, en biedt studenten een ruimte om hun talenten te verkennen, te experimenteren en te ontwikkelen. Met zijn unieke kenmerken en ultramoderne faciliteiten is de Studentenhal voor Onderzoek en Ontwikkeling een bewijs van de toewijding van RIT om een ​​geavanceerde leeromgeving voor zijn studenten te bieden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER