Rohit Sharma discusses Team India’s preparations for Super Eights of T20 World Cup in upcoming matches
Nieuws

Rohit Sharma discusses Team India’s preparations for Super Eights of T20 World Cup in upcoming matches

Rohit Sharma, aanvoerder van Team India, verklaarde dat de Men in Blue zich zullen concentreren op hun teamwerk en ontwikkeling van vaardigheden terwijl ze zich voorbereiden op de Super 8s-fase van de ICC T20 World Cup 2024. Het team ging ongeslagen door naar de Super Eights-fase, met overwinningen tegen Ierland , Pakistan en de Verenigde Staten. Helaas werd hun laatste groepswedstrijd tegen Canada gestaakt vanwege een nat outfield.

In een video die werd gedeeld door het Indiase cricketbestuur, drukte Rohit Sharma de gretigheid van het team uit om iets speciaals te bereiken in het toernooi. Hij benadrukte hoe belangrijk het is om hun vaardigheden serieus te nemen en op elk aspect naar verbetering te streven. India zal het opnemen tegen Afghanistan, Bangladesh en Australië in de komende wedstrijden in Barbados, Antigua en St. Lucia.

Rohit Sharma zei dat het team, ondanks een druk schema met drie wedstrijden in korte tijd, gefocust is op hun vaardigheden en teamwerk. De spelers sloegen de netten in Barbados ter voorbereiding op de wedstrijd tegen Afghanistan. Sharma zei dat het team bekend is met het spelen in Barbados en enthousiast is om hun beste prestaties te laten zien in de komende wedstrijden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER