Romeo's passie voor wetenschap, avontuur en kennis
Nieuws

Romeo's passie voor wetenschap, avontuur en kennis

Romeo, een elfjarige jongen, zit vol ideeën, maar weet niet zeker wat hij wil doen als hij groot is. Toen hem werd gevraagd naar zijn toekomstplannen, zei hij dat hij het een mysterie vindt. Tijdens een bezoek aan het Arizona Science Center droeg Romeo een laboratoriumjas en verkende hij de faciliteit, die volgens hem helemaal in zijn straatje paste. Hij geniet van het centrum omdat het hem in staat stelt creatief, praktisch en actief te zijn. Romeo is geïnteresseerd in wetenschap en computers en stelt zich voor dat hij op een dag uitvinder zal worden.

Terwijl hij mogelijke toekomstige uitvindingen besprak, beschreef Romeo hoe een van zijn creaties zou werken, waarbij hij de noodzaak benadrukte om op een knop te drukken en opdrachten aan de robot te geven. Hij wordt door Josie Gaieck van AASK omschreven als actief, zorgzaam en humoristisch, die gelooft dat elk gezin het geluk zou hebben hem te hebben. Romeo heeft geen specifieke voorkeuren als het om een ​​gezin gaat, maar staat open voor het hebben van broers en zussen en huisdieren, en stelt dat hij tevreden zou zijn met een huis, een hond en een paar broers en zussen.

Romeo staat bekend om zijn grote dromen en grote hart, maar ook om zijn zorgzame, sympathieke en liefdevolle eigenschappen. Degenen die geïnteresseerd zijn om Romeo of andere kinderen in Arizona een eeuwig gezin te geven, kunnen contact opnemen met Aid to Adoption of Special Kids op (602) 930-4900 of e-mailen naar [email protected]. Daarnaast kunnen ze de Children's Heart Gallery bezoeken voor meer informatie over adoptiemogelijkheden. Als er spel- of grammaticafouten in het verhaal voorkomen, worden lezers aangemoedigd deze te melden. Foto's of video's van laatste nieuwsverhalen kunnen hier worden ingediend met een korte beschrijving. Copyright 2024 KTVK/KPHO. Alle rechten voorbehouden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER