Rubicon Technology Partners doet strategische investeringen in Vimly Benefit-oplossingen
Technologie

Rubicon Technology Partners doet strategische investeringen in Vimly Benefit-oplossingen

Vimly Benefit Solutions, een bedrijf voor uitkeringsadministratie gevestigd in Seattle, WA, heeft een investering ontvangen van Rubicon Technology Partners. Het specifieke bedrag van de investering is niet bekendgemaakt. Het bedrijf is van plan het geld te gebruiken om zijn groei en productinnovatie op het gebied van de uitkeringsadministratie te versnellen.

Onder leiding van CEO Shannon Jurdana biedt Vimly Benefit Solutions een HRIS SaaS-platform dat een digitale offerte-tot-kaart-ervaring biedt voor een verscheidenheid aan gebruikers, waaronder vervoerders, externe beheerders, algemene agenten, makelaars, werkgevers en werknemers. Sinds de oprichting in 1993 heeft Vimly zich beziggehouden met uitdagende problemen in de branche, zoals complexe inschrijvingen, geconsolideerde facturering en platformintegraties.

Shannon Jurdana gaf commentaar op het nieuws en uitte haar enthousiasme over de toekomst van Vimly Benefit Solutions. Ze benadrukte de toewijding van het bedrijf om hun platform, SIMON®, te verbeteren en hun aanbod uit te breiden, met als doel ongeëvenaarde waarde te leveren aan hun klanten en zakenpartners. Jurdana uitte ook zijn enthousiasme over de samenwerking met Rubicon, een gelijkgestemd bedrijf dat de waarde van Vimly en het potentieel voor toekomstige groei erkent.

LAAT EEN REACTIE ACHTER