Samsung Galaxy Watch FE nu uitgerust met BioActive-sensor voor gezondheidsmonitoring en IP68-certificering
Technologie

Samsung Galaxy Watch FE nu uitgerust met BioActive-sensor voor gezondheidsmonitoring en IP68-certificering

Samsung heeft de nieuwe Galaxy Watch FE smartwatch geïntroduceerd, die is voorzien van de BioActive-sensor voor gezondheids- en fitnessmonitoring. Het is IP68-gecertificeerd voor weerstand en heeft een scherm van saffierglas. Het bedrijf omschrijft het als een nieuwe smartwatch die is ontworpen om de wellnesservaring van Samsung uit te breiden naar meer gebruikers. De Galaxy Watch FE wordt geleverd met een 1,2-inch Super AMOLED-scherm en is verkrijgbaar in de kleuren roségoud, zilver en zwart.

De smartwatch is uitgerust met de Exynos W920 dual-coreprocessor, 1,5 GB RAM en 16 GB opslag. Het heeft een 247 mAh-batterij met draadloze oplaadmogelijkheden. Het toestel draait op WearOS op basis van Android 11 en kan via Bluetooth en WiFi verbinding maken met smartphones. De Galaxy Watch FE richt zich op het verbeteren van het algehele welzijn met functies zoals slaapmonitoring, monitoring van de hartgezondheid en meer dan 100 opties voor het volgen van trainingen.

De BioActive-sensor biedt 24/7 persoonlijk advies aan gebruikers, zodat ze hun fitness- en welzijnsdoelen op de hoogte kunnen houden. De smartwatch kan slaappatronen monitoren, de gezondheid van het hart volgen en waarschuwingen geven bij abnormale bloeddrukmetingen. Het biedt ook functies zoals analyse van de lichaamssamenstelling, gepersonaliseerde hartslagdoelen en motiverende berichten. De Galaxy Watch FE is ontworpen om naadloos samen te werken met Samsung Galaxy-apparaten, zodat gebruikers hun telefoon kunnen vinden en de camera van hun smartphone vanaf het horloge kunnen bedienen.

Het horloge zal deze zomer wereldwijd verkrijgbaar zijn en is compatibel met Samsung Wallet voor contactloze betalingen en toegang tot instapkaarten. Naast de gezondheids- en fitnessfuncties biedt de Galaxy Watch FE gebruikers een hoogwaardige verbonden ervaring met hun Samsung-apparaten. Het biedt een reeks handige functies om de algehele gebruikerservaring te verbeteren, waardoor het een veelzijdig en waardevol accessoire is voor dagelijks gebruik.

LAAT EEN REACTIE ACHTER