Samsung verbetert tv-technologie met AI-integratie
Technologie

Samsung verbetert tv-technologie met AI-integratie

Tijdens de jaarlijkse eerste blik op CES 2024 op zondagavond onthulde Samsung Electronics zijn nieuwste assortiment tv’s en beeldschermen. Een van de opvallende producten die werden gepresenteerd was een transparant scherm dat leek op een gigantisch stuk glas. Dit innovatieve scherm wordt aangedreven door een nieuwe technologie genaamd Micro LED, die een modulair ontwerp mogelijk maakt. Dit betekent dat gebruikers de vorm, grootte en verhouding van schermen kunnen personaliseren om aan hun specifieke behoeften te voldoen, wat de expertise van Samsung op het gebied van halfgeleidertechnologie benadrukt.

Tijdens het CES 2024-evenement van het bedrijf beschreef Jonathan Gabrio, hoofd van het Connected Experience Center bij Samsung Electronics America, Micro LED als “het toppunt van verfijnd vervaardigde displaytechnologie.” Deze nieuwe technologie tilt display-innovatie naar nieuwe hoogten en laat zien dat Samsung zich inzet om de grenzen te verleggen van wat mogelijk is in de wereld van tv en displaytechnologie.

Het transparante scherm, samen met de Micro LED-technologie, is een bewijs van Samsung’s toewijding aan het creëren van geavanceerde, ultramoderne producten die gebruikers een unieke en aanpasbare kijkervaring bieden.

Over het geheel genomen demonstreert Samsung’s nieuwste assortiment tv’s en beeldschermen, gepresenteerd tijdens de jaarlijkse eerste look voor CES 2024, de voortdurende toewijding van het bedrijf aan innovatie en uitmuntendheid op het gebied van beeldschermtechnologie. Met de introductie van het transparante scherm en Micro LED-technologie zet Samsung opnieuw de standaard voor wat mogelijk is in de wereld van tv- en displaytechnologie.

LAAT EEN REACTIE ACHTER