Saquon Barkley geeft aan dat hij zich opnieuw een groentje voelt
Sport

Saquon Barkley geeft aan dat hij zich opnieuw een groentje voelt

Running back Saquon Barkley speelt sinds 2018 in de NFL, maar terwijl hij door het laagseizoen navigeert, voelt hij zich geen doorgewinterde veteraan. In maart verliet Barkley de Giants voor de Eagles als free agent, en deze stap heeft zijn carrière enigszins gereset. Terwijl hij zich aanpast aan zijn nieuwe team, leert hij nieuwe teamgenoten kennen, leert hij een nieuwe overtreding kennen en raakt hij vertrouwd met een nieuwe organisatie. Deze ervaring heeft Barkley het gevoel gegeven dat hij helemaal opnieuw begint en hij beschrijft het als een nieuw beginneling.

Ondanks dat hij zich een groentje voelt, is Barkley enthousiast over de uitdaging en de kans om zich bij een nieuw team aan te sluiten. Hij benadrukt hoe belangrijk het is dat iedereen samenkomt, het werk doet, het draaiboek leert en elke dag beter wordt. Barkley erkent de getalenteerde spelers die er vóór hem waren en hoopt bij te dragen aan die talentenpool. Hij gelooft dat samenwerken en elkaar dagelijks stimuleren het team sterker maakt.

Barkley's mentaliteit om zich een rookie te voelen valt samen met de pogingen van de Eagles om een ​​moeilijke periode achter zich te laten die de prestaties van het team vorig seizoen vertroebelde. Er heerst een gevoel van optimisme in Philadelphia dat een nieuwe start, met nieuwe aanwinsten als Barkley, positieve energie en succes voor het team zal brengen. De hoop is dat dit nieuwe begin het team zal verjongen en tot een succesvol seizoen zal leiden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER