Satisfy your sweet tooth with these delectable brownies topped with coffee flavor
Nieuws

Satisfy your sweet tooth with these delectable brownies topped with coffee flavor

De afbeelding toont een heerlijk uitziende chocoladebrownie met daarop een koffieglazuur. Het lijkt een perfecte traktatie om van te genieten. Met een bereidingstijd van 60 minuten is dit recept geschikt voor 4 personen en bevat een verscheidenheid aan ingrediënten zoals zonnebloemolie, suiker, eieren, vanille-extract, oploskoffie, cacao, bloem, zout, bakpoederdeeg en gehakte pure chocolade. Het glazuur is gemaakt met oploskoffie, water, vanille-extract, poedersuiker en gesmolten boter.

Om de brownies te maken, verwarm je de oven voor op 180 graden en meng je de olie, suiker, eieren, vanille-extract en koffie. Voeg vervolgens de gezeefde bloem, cacao, zout en bakpoeder toe en meng tot alles gemengd is. Meng de gehakte chocolade voorzichtig met een houten spatel. Giet het deeg vervolgens in een voorbereide ovenschaal, strijk het glad en bak 25-30 minuten. Laat de brownies na het bakken afkoelen terwijl je het koffieglazuur maakt door de koffie in water op te lossen en vanille, suiker en gesmolten boter toe te voegen. Zodra het glazuur glad is, giet je het over de afgekoelde brownies, dek je de pan af met folie en zet je het in de koelkast om het glazuur op te laten stijven.

Dit recept klinkt als een heerlijke combinatie van rijke chocolade en de aromatische smaak van koffie. Het proces van het maken van de brownies en het glazuur lijkt eenvoudig, waardoor het een perfecte traktatie is voor elke gelegenheid.

LAAT EEN REACTIE ACHTER