Nieuws

Save the Date: 2023 Celebration of Science gepland voor 19-20 oktober | Nieuws

De jaarlijkse Celebration of Science aan de Texas Woman’s University wordt gehouden van 19 tot en met 20 oktober in de Scientific Research Commons (SRC) en het Ann Stuart Science Complex (ASSC). Dit evenement eert de vier divisies van TWU’s School of Sciences: biologie, scheikunde en biochemie, computerwetenschappen en wiskunde.

De viering start met een alumnireceptie op 19 oktober in het SRC, gevolgd door een reeks sprekers op 20 oktober in het ASSC. Voor de alumnireceptie is registratie vereist. Dit kan via de website van het evenement.

Tot de sprekers van vrijdag behoren zowel TWU-alumna’s als huidige hoogleraren. Daarnaast zullen er studentendiscussies zijn met vertegenwoordigers uit de wiskunde, informatica, biologie en scheikunde.

Op 20 oktober, na een continentaal ontbijt, gaat de viering verder in het ASSC met presentaties van gewaardeerde wetenschappers. Enkele van de onderwerpen zijn onder meer de uitdagingen en kansen van een wetenschappelijke carrière, de kracht van planten bij het bevorderen van het menselijk welzijn, en reflecties op DNA-biofysica-onderzoek.

De evenementen op vrijdag zijn gratis en open voor het publiek. Voor meer informatie en details over de viering kunt u terecht op de website van Celebration of Science.

LAAT EEN REACTIE ACHTER