Schrijf je in voor ‘Wetenschap neemt het grote scherm over’
Nieuws

Schrijf je in voor ‘Wetenschap neemt het grote scherm over’

Ben jij iemand met een passie voor zowel wetenschap als films? Of je nu een wetenschapsnerd, een cinefiel of beide bent, je bent op de juiste plek. In deze nieuwsbrief duiken we in de wereld van films door de lens van de wetenschap die hen informeert of inspireert, of de films nu over wetenschap gaan of niet.

Elke paar weken stuur ik je een e-mail waarin ik de onverwachte wetenschap onderzoek die naar voren komt in grote blockbusters of populaire nieuwe shows. Ga met me mee terwijl ik praat met experts die een breed scala aan onderwerpen bestuderen, van de atmosfeer van exoplaneten tot de psychologie achter een filmische soundtrack. Daarnaast zal ik de films ontdekken die wetenschappers leuk vinden, maar ook de films die zij middelmatig vinden.

Abonneer u op ‘Science Goes To The Movies’ en ontdek de wetenschap die op het scherm te vinden is, of u nu in de bioscoop bent of vanuit huis streamt. Dus leun achterover, ontspan en geniet van de wereld van de wetenschap in de bioscoop.

Gelukkig kijken,
Emma Gometz, digitale producent

Maak kennis met de schrijver
Emma Lee Gometz is de Digital Producer of Engagement bij Science Friday. Ze is een schrijver en illustrator met een passie voor het tekenen van primaten en het koesteren van haar verschillende coping-mechanismen, vergelijkbaar met hoe God voor de tuin van Eden zorgde. Volg haar op Twitter @monkey_cabinet.

LAAT EEN REACTIE ACHTER