Scottish Systal Technology vestigt zich in Tampa, Florida met een nieuwe Amerikaanse basis
Technologie

Scottish Systal Technology vestigt zich in Tampa, Florida met een nieuwe Amerikaanse basis

Systal Technology Solutions, een cloudprovider gevestigd in Glasgow, breidt zijn commerciële activiteiten in Noord-Amerika uit door een nieuw operationeel centrum te openen in Tampa, Florida. Dit nieuwe centrum zal dienen als basis voor nieuwe projecten terwijl het bedrijf blijft groeien.

Systal, opgericht in 2008, is een wereldwijde specialist in beheerde netwerk-, cloud- en beveiligingstransformatiediensten. Met een aanwezigheid in 93 landen en diensten op meer dan 3.500 locaties, biedt het bedrijf complexe en op maat gemaakte technologische oplossingen aan ondernemingen.

Als een van de snelstgroeiende tech-startups in Groot-Brittannië en Schotlands grootste onafhankelijke technologiedienstverlener heeft Systal de afgelopen jaren een sterke omzetgroei doorgemaakt, met een stijging van 77% onlangs. Het bedrijf beschikt nu over ruim 900 medewerkers, wat het succes in de branche nog eens onderstreept.

De prestaties van Systal zijn niet onopgemerkt gebleven, aangezien het bedrijf onlangs werd erkend als de enige nieuwkomer in Gartner's Magic Quadrant™ voor Managed Network Services. Deze erkenning verstevigt de positie van Systal als leider in de sector.

Burgemeester van Tampa, Jane Castor, uitte zijn opwinding over het besluit van Systal om Tampa te kiezen als locatie voor hun Amerikaanse hoofdkantoor. Ze benadrukte de reputatie van Tampa als een groeiend technologiecentrum dat top cybersecuritybedrijven van over de hele wereld aantrekt. Met een getalenteerd personeelsbestand, een samenwerkende gemeenschap en een ondersteunend ecosysteem biedt Tampa de ideale omgeving voor Systal om zijn groei en succes voort te zetten.

LAAT EEN REACTIE ACHTER