See the First Trailer for Smile 2 as it Delivers a Creepy Premise to Pop Fans
Nieuws

See the First Trailer for Smile 2 as it Delivers a Creepy Premise to Pop Fans

Paramount heeft onlangs een nieuwe trailer uitgebracht voor Smile 2, het vervolg op de film uit 2022 die draait om een ​​trauma-oogstende entiteit die griezelig naar de kijker lacht, wat doet denken aan Richard D. James op een albumhoes van Aphex Twin. De cast van Smile 2 bestaat uit Naomi Scott, Rosemarie DeWitt, Kyle Gallner, Lukas Gage, Miles Gutierrez-Riley, Peter Jacobson, Raúl Castillo, Dylan Gelula en Ray Nicholson. De plot volgt de wereldwijde popsensatie Skye terwijl ze steeds angstaanjagender en onverklaarde gebeurtenissen tegenkomt, waardoor ze haar duistere verleden onder ogen moet zien om de controle over haar leven terug te krijgen te midden van de druk van roem.

Geschreven en geregisseerd door Parker Finn, de maker van de eerste film, bouwt Smile 2 voort op het griezelige uitgangspunt van het origineel: een onzichtbaar monster dat alleen verdwijnt als een omstander getraumatiseerd raakt. De teaser-trailer voor Smile 2 onthult een intense en spannende verhaallijn, vergelijkbaar met de aankomende film van M. Night Shyamalan, Trap, die zich richt op een opkomende popster die voor onverwachte uitdagingen staat.

Als onderdeel van de marketingstrategie voor Smile 2 heeft de studio een fictieve popsterpersona voor Skye gecreëerd, compleet met originele muziek voor streaming, een billboard in Los Angeles en een Instagram-pagina die al dan niet wordt beheerd door een obsessieve fan. . Ondanks wisselende reacties op het verontrustende concept van iemand die voortdurend om aandacht strijdt, weerspiegelt Smile 2 de surrealistische aard van geluk in 2024.

Voor meer entertainmentnieuws kunnen fans updates over Marvel, Star Wars, Star Trek, het DC Universe en Doctor Who bekijken om op de hoogte te blijven van aankomende releases en ontwikkelingen in de entertainmentindustrie.

LAAT EEN REACTIE ACHTER