SensXPERT ontvangt de Best of Industry Award voor uitmuntende digitale matrijstechnologie
Technologie

SensXPERT ontvangt de Best of Industry Award voor uitmuntende digitale matrijstechnologie

In december 2023 ontving sensXPERT (München, Duitsland) de Best of Industry Award in de categorie “Mess-und Prüftechnik” (meet- en testtechnologie). Deze prijs wordt uitgereikt door de in Wüzburg gevestigde branchepublicaties Vogel Communications en MaschinenMarkt en erkent de innovatieve en baanbrekende oplossingen van sensXPERT op het gebied van meet- en testtechnologie.

MaschinenMarkt (Vogel Communications Group) beloont sinds 2016 jaarlijks de beste in de branche. De nominatiefase wordt gevolgd door 5 maanden online stemmen, waarbij ongeveer 20.000 lezers van het uitgeverijmagazine MM Maschinenmarkt stemmen op hun respectievelijke favorieten, die een nog bredere groep vertegenwoordigen. gedeelte van de industrie.

De Best of Industry Award is een felbegeerde erkenning die de beste en slimste bedrijven in de branche beloont. De overwinning van SensXPERT is een bewijs van haar toewijding aan het ontwikkelen van geavanceerde technologieën die tegemoetkomen aan de kritieke behoeften van haar klanten.

“We zijn vereerd om door Vogel Communications en Maschinenmarkt te worden erkend met deze prestigieuze prijs”, merkt Cornelia Beyer, algemeen directeur van SensXPERT, op. “Deze prijs is een bevestiging van onze toewijding aan innovatie en onze toewijding om onze klanten de best mogelijke oplossingen te bieden.”

De technologie van SensXPERT heeft klanten geholpen hun productkwaliteit te verbeteren, de kosten te verlagen en producten sneller op de markt te brengen. De oplossingen van het bedrijf worden gebruikt in een grote verscheidenheid aan industrieën, waaronder de automobielsector, de lucht- en ruimtevaart, de medische sector en de elektronica.

LAAT EEN REACTIE ACHTER