Nieuws

Serious Accident Near Šibenik Bridge Leaves Three Young People Injured as Car Catches Fire

Drie jongeren zijn maandagavond betrokken geweest bij een ernstig ongeval nabij de Šibenikbrug. Volgens de politie van Šibenik bestuurde de bestuurder, een 19-jarige jongeman, een auto met Šibenik-kenteken op provinciale weg 6088. Helaas slaagde hij er niet in zijn snelheid aan te passen aan de wegomstandigheden. De weg had geen straatverlichting, een snelheidslimiet van 30 km/u en meerdere opeenvolgende bochten.

Tijdens een bocht naar links verloor de bestuurder de controle over het stuur en kwam in botsing met een stenen inkeping. Door de klap stuiterde de auto weg en kwam op de weg tot stilstand. Tragisch genoeg ontbrandde het voertuig vervolgens uit zichzelf en verbrandde het volledig.

Als gevolg van het ongeval raakten de bestuurder en een 19-jarige passagier lichtgewond. Een 20-jarige passagier liep echter ernstige verwondingen op en moest voor behandeling worden opgenomen in het Algemeen Ziekenhuis in Šibenik.

Vanwege de nalatigheid van de bestuurder zullen er strafrechtelijke aanklachten tegen hem worden ingediend bij het gemeentelijk openbaar ministerie in Šibenik. Dit ongelukkige incident herinnert ons eraan hoe belangrijk het is om de snelheid aan te passen aan de omstandigheden van de weg en om voorzichtig te zijn tijdens het rijden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER