Sha’Carri Richardson and Shericka Jackson, World Champions, to kick off Olympic season at 2024 Miramar Invitational
Nieuws

Sha’Carri Richardson and Shericka Jackson, World Champions, to kick off Olympic season at 2024 Miramar Invitational

De regerend wereldkampioenen op de 100 en 200 meter, Sha’Carri Richardson en Shericka Jackson, trappen hun seizoen af ​​tijdens de Miramar Invitational 2024 op 6 april. Beide sprinters hebben niet meer deelgenomen sinds de Prefontaine Classic in Eugene afgelopen september, waar Jackson de overwinning claimde in de 100 meter race om de Diamond League Trophy veilig te stellen, terwijl Richardson op de vierde plaats eindigde.

Richardson, een dubbele gouden medaillewinnaar op de wereldranglijst, maakte vorig jaar een sterke indruk op de Miramar Invitational door een door de wind ondersteunde 10,57 seconden te lopen op de 100 meter, wat de vierde snelste tijd in de geschiedenis van de atletiek is onder alle windomstandigheden. Ze had een geweldig seizoen in 2023, domineerde haar races en behaalde twee wereldtitels in Boedapest op de 100 meter en de 4×100 meter estafette, samen met brons op de 200 meter. Richardson is ook genomineerd voor de Laureus Sportswoman of the Year-prijs 2024.

Jackson, vijfvoudig Olympisch medaillewinnaar, nam ook deel aan de Miramar Invitational van 2023 en eindigde als derde in de 400 meter damesrace. Beide atleten zullen proberen hun succes voort te zetten en momentum op te bouwen nu ze aan hun seizoen 2024 beginnen op de prestigieuze Miramar Invitational.

LAAT EEN REACTIE ACHTER