Shah Rukh Khan’s Royal Moment at the Archies Screening
Nieuws

Shah Rukh Khan’s Royal Moment at the Archies Screening

Shah Rukh Khan kijkt reikhalzend uit naar de release van zijn aankomende film Dunki, evenals naar het debuut van zijn dochter Suhana in de film The Archies. De hele familie Khan was aanwezig bij de grote vertoning van Suhana’s debuutfilm en betuigde dinsdagavond hun volledige steun voor haar. Tijdens de Ask SRK-sessie van Shah Rukh Khan de volgende dag werden talloze vragen gesteld over Suhana’s film, de vertoning en zijn gevoelens als vader.

Een fan deelde een video waarin Shah Rukh Khan zijn dochter begeleidde op de rode loper en vroeg hem hoe hij zich op dat moment voelde. Shah Rukh Khan antwoordde eenvoudigweg: “Ik voel me de koning van de wereld!!!” zijn trots en opwinding tonend over de prestatie van zijn dochter.

De familie Khan, inclusief Shah Rukh Khan, vrouw Gauri, Aryan en AbRam, verscheen sterk op de Archies-vertoning om hun steun voor Suhana te betuigen. Shah Rukh Khan droeg zelfs een t-shirt met ‘Archies’ erop geschreven, terwijl Suhana schitterde in een prachtige rode jurk. Een familieportret van de gebeurtenis werd een sensatie op internet.

Tijdens een eerdere Ask SRK-sessie werd Shah Rukh Khan gevraagd naar welke film hij het meest enthousiast was: Dunki of The Archies. Hij antwoordde slim: ‘Suhana houdt van Dunki en ik hou van Archies. Tussen ons tweeën denk ik dat we allemaal in orde zijn. #Dunki” Deze speelse reactie toonde de sterke band tussen vader en dochter.

The Archies markeert het debuut van Suhana Khan, Khushi Kapoor en Agastya Nanda. De film verschijnt op 7 december op Netflix en fans kijken reikhalzend uit naar het debuut van deze jonge talenten.

LAAT EEN REACTIE ACHTER