“Shawn Mendes vertelt over de geestelijke gezondheidsproblemen en de ‘dieptepunten van het leven’” – NBC New York
Nieuws

“Shawn Mendes vertelt over de geestelijke gezondheidsproblemen en de ‘dieptepunten van het leven’” – NBC New York

Shawn Mendes postte onlangs over het nieuwe jaar en hoe hij uitkijkt naar 2024. Hij dacht na over de uitdagingen waarmee hij in 2023 te maken kreeg en de lessen die hij in die tijd heeft geleerd. Een van de grootste lessen voor hem het afgelopen jaar is het leren accepteren van de dieptepunten van het leven en niet voortdurend proberen dingen te veranderen of op te lossen om zich beter te voelen.

De zanger vertelde hoe muziek hem heeft geleerd de onvolmaakte delen van het leven te omarmen. Tijdens momenten van extreme angst of angst ontdekte Mendes dat het zitten met zijn harmonium en het zingen van wat er ook maar uitkwam, vaak de pijn verzachtte. Hij gaf toe dat het aanvankelijk moeilijk was om hardop te zingen zonder onberispelijk te klinken, maar naarmate de tijd verstreek, begon hij zichzelf steeds meer te accepteren.

Mendes beschreef ook hoe hij leerde houden van de dans tussen de ‘goede’ en ‘verkeerde’ noten in de muziek en dat er bij het zingen momenten van gelukzaligheid en euforie waren vanwege de ‘verkeerde’ noten. Hij vertelde dat de enige reden dat hij in toonsoort kan zingen, is omdat hij heeft leren luisteren.

De zanger drukte zijn boodschap uit via een zwart-witvideo waarin hijzelf keyboard speelde en zijn zang deelde, als een manier om het nieuwe jaar te vieren. Bovendien werden Shawn Mendes en Camila Cabello gespot tijdens Coachella in 2023, bijna twee jaar nadat ze ermee ophielden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER