Sheffield United-manager Wilder aangeklaagd voor controversiële Sandwich-opmerkingen
Sport

Sheffield United-manager Wilder aangeklaagd voor controversiële Sandwich-opmerkingen

Sheffield United-manager Chris Wilder is door de voetbalbond aangeklaagd wegens kritiek op officials in een wedstrijd tegen Crystal Palace. In zijn vernietigende aanval op de scheidsrechters beschuldigde Wilder een assistent ervan een “volledig gebrek aan respect” te tonen door een broodje te eten terwijl hij met hen aan het praten was na een 3-2 nederlaag.

Wilder uitte zijn frustratie over de scheidsrechters en beweerde dat elke 50/50 of strakke beslissing in het nadeel van zijn team leek te gaan. Hij confronteerde de scheidsrechter en beweerde dat een van zijn assistenten op dat moment een broodje aan het eten was, wat volgens hem respectloos was.

De voetbalbond heeft Wilder beschuldigd van ongepast gedrag en beweert dat zijn opmerkingen vooringenomenheid impliceerden en de integriteit van de scheidsrechter aantasten. Dit incident draagt ​​bij aan de problemen van Sheffield United, aangezien het land momenteel onderaan de Premier League staat, zeven punten verwijderd van de veiligheid met nog veertien wedstrijden te gaan in het seizoen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER