Technologie

Shelby Menard demonstreert technologische vaardigheid tijdens de bijeenkomst van de Dallas Bar Association

Shelby Menard, advocaat bij Spencer Fane, sprak onlangs op 18 oktober op de Dallas Bar Association (DBA), Energy Law Section Meeting. Het evenement werd gehouden in het Arts District Mansion. Tijdens haar presentatie over het ethisch gebruik van technologie concentreerde Shelby zich op het belang van cyber- en technologiecompetentie als ethische plicht voor advocaten. Ze gaf ook inzicht in het levenscyclusproces van ransomware en bood strategieën aan om de cyberveiligheidsrisico’s te beperken.

De DBA, opgericht in 1873, is een beroepsvereniging van ruim 11.000 advocaten die zich inzetten voor de voortgezette opleiding van haar leden en gemeenschapsprogramma’s.

Shelby Menard is lid van de groepen Litigation and Dispute Resolution en Data Privacy en Cybersecurity op het Plano-kantoor van Spencer Fane. Ze begeleidt haar cliënten tijdens het procesproces in een breed scala aan commerciële rechtszaken en coacht regelmatig bedrijven bij complexe data-incidenten en problemen met de naleving van de privacywetgeving.

LAAT EEN REACTIE ACHTER