Side hustle verandert in succesvolle diepvrieskoekjeszaak uit Whole Foods
Nieuws

Side hustle verandert in succesvolle diepvrieskoekjeszaak uit Whole Foods

La Gringuita-koekjes zijn vanaf mei verkrijgbaar in de diepvrieskoekjessectie van Whole Foods. Elk bevroren koekje heeft ongeveer 12 minuten nodig om te koken en heeft een heerlijke vulling. Deze update is afkomstig van Caroline McGinley, de oprichtster en CEO van La Gringuita cookies. We hebben haar 18 maanden geleden voor het laatst getoond tijdens ons ‘Shining A Light’-segment in ‘Dessert Wars’.

Hoewel het bakken van bevroren koekjes niet haar uitvinding was, begint haar bedrijf een aanzienlijke groei te zien. Haar merk werd na duizenden aanmeldingen geselecteerd om deel te nemen aan het Local & Emerging Accelerator Program (LEAP) van Whole Foods. Vier smaken van haar koekjes zullen vanaf begin mei verkrijgbaar zijn in de diepvriesafdeling van Whole Foods-winkels in Zuid-Florida, waaronder de provincies Palm Beach, Broward, Miami-Dade, Collier en Lee.

Caroline's gevulde koekjes van een kwart pond trokken de aandacht van Whole Foods, omdat ze een uniek aanbod zijn dat niet vaak in supermarkten te vinden is. Caroline's bedrijf begon met het maken van koekjes voor haar huisgenoten in Uruguay, maar begon in haar studio en breidde zich uiteindelijk uit via sociale media. Amerikaanse koekjes bleken een zeldzame traktatie in Zuid-Amerika en trokken veel belangstelling.

Tijdens de pandemie verhuisde Caroline naar Zuid-Florida en begon haar koekjes online en op lokale groene markten te verkopen. Elke verpakking bevat bevroren deegballen waarmee vier gevulde koekjes van een kwart pond kunnen worden gemaakt. La Gringuita biedt seizoensgebonden smaken naast vier pijlers: Brown Buttah, Chocolate Souffle, El Churro en The Jammy. Caroline's reis is zeker een zoet recept voor succes.

Heeft u een suggestie voor ons volgende “Shining A Light”-segment of iets waar u trots op bent in uw gemeenschap? E-mail mij op [email protected].

LAAT EEN REACTIE ACHTER