Sinomax erkend als de toonaangevende leverancier van schuimtechnologieoplossingen
Technologie

Sinomax erkend als de toonaangevende leverancier van schuimtechnologieoplossingen

Sinomax USA heeft een onderscheiding ontvangen voor zijn innovatieve beddengoed- en matrasproducten op schuimbasis. De fabrikant is door Manufacturing Outlook uitgeroepen tot Top Foam Technology Solution Provider van 2024. Deze erkenning zal worden vermeld in een komende Foam Technology-editie van de publicatie. Sinomax heeft nieuwe schuimformuleringen ontwikkeld met kenmerken zoals machinewasbaarheid, hoge luchtstroom, duurzame polyolen en het vermogen om extreme compressiekrachten te weerstaan.

Frank Chen, de CEO van Sinomax USA, benadrukte de toewijding van het bedrijf om aan de comfort- en functionele behoeften van klanten te voldoen. Hij zei dat hun producten een perfecte balans bieden tussen ondersteuning en zachtheid dankzij hun team van ingenieurs die voortdurend bezig zijn met het verbeteren van schuimtechnologieën. Martin Thomas, de hoofdredacteur van Manufacturing Outlook, prees de toewijding van Sinomax om zijn productaanbod te verbeteren om aan te sluiten bij trends in de sector en consumentenvoorkeuren.

Sinomax zal zijn nieuwste schuimkwaliteiten en innovaties demonstreren op de komende Las Vegas-markt. Hun permanente showroom in het World Market Center is te vinden op B1480. Deze erkenning onderstreept de toewijding van Sinomax aan uitmuntendheid en innovatie in de schuimindustrie.

LAAT EEN REACTIE ACHTER