Spencer Fane ondersteunt via financiering de lancering van door UACI gesponsorde wetenschaps- en technologiestartups
Technologie

Spencer Fane ondersteunt via financiering de lancering van door UACI gesponsorde wetenschaps- en technologiestartups

Spencer Fane heeft een samenwerking aangekondigd met het University of Arizona Center for Innovation (UACI) voor de UACI Sponsored Launch Fueled by Spencer Fane LLP-wedstrijd. Deze wedstrijd geeft één innovatieve wetenschaps- en/of technologie-startup een gesponsord jaar toegang tot UACI en juridische diensten van Spencer Fane om de succesvolle lancering van hun bedrijf te ondersteunen.

De sponsoring omvat een “gestructureerd incubatieprogramma, zakelijke mentoring op maat en de mogelijkheid om samen te werken met andere startups in een snelle omgeving.” Het winnende bedrijf krijgt toegang tot kantoor- en laboratoriumruimte en een routekaart van 28 punten voor structurele en financiële planning, naast waardevolle juridische ondersteuning van Spencer Fane. Het totale pakket, ter waarde van $16.800, wordt volledig gefinancierd door het bedrijf.

Het thema van de wedstrijd is het aanpakken van belangrijke zakelijke en maatschappelijke uitdagingen door middel van innovatie, in lijn met Spencer Fane’s waarden van creatieve probleemoplossing vanuit verschillende perspectieven. Het bevorderen van innovatie is een integraal onderdeel van de geografische expansie van het bedrijf, de DEI-initiatieven en het algehele voortdurende succes van het bedrijf. De leiding van het bedrijf is van mening dat investeren in ongebruikte talenten en ruimtes betere kansen en resultaten creëert voor hele sectoren en kijkt uit naar de toekomstige impact die de sponsorwinnaar van 2024 zal hebben voor lokale en mondiale gemeenschappen.

De wedstrijd biedt een kans voor geïnteresseerde startups in Zuid-Arizona, die tot 2 februari de tijd hebben om aanvragen in te dienen. Bezoek de officiële website voor meer informatie over de door UACI gesponsorde lancering.

LAAT EEN REACTIE ACHTER