Stormy Daniels Ready to Testify in Trump Trial, Says
Nieuws

Stormy Daniels Ready to Testify in Trump Trial, Says

Stormy Daniels is bereid een getuigenis af te leggen tijdens het geheime proces van voormalig president Donald Trump in Manhattan, dat in maart plaatsvindt. In haar podcast ‘Beyond the Norm’ bevestigde de voormalige volwassen filmactrice dat ze zich klaarmaakt om te getuigen in de omkopingszaak, ondanks het feit dat ze erkent dat dit op elk moment kan veranderen. Stephanie Clifford, haar echte naam, deelde deze informatie aan de vooravond van de caucus in Iowa. Ze benadrukte de waanzin van de situatie en de onzekerheid rond haar getuigenis. Een woordvoerder van de officier van justitie in Manhattan, Alvin Bragg, die toezicht houdt op de vervolging, weigerde commentaar te geven. Er zijn geen aanwijzingen of Bragg Daniels zal vragen om te getuigen in de omkopingszaak.

De voormalige president pleitte niet schuldig te zijn aan strafrechtelijke vervolging in New York in verband met de geheime betaling van geld aan Daniels, slechts enkele dagen voor de presidentsverkiezingen van 2016. Trump heeft consequent alle vergrijpen en het bestaan ​​van een seksuele relatie met de actrice en regisseur ontkend. Volgens Daniels hadden ze in 2006 een seksuele relatie met wederzijds goedvinden en bleven ze enkele maanden contact houden. Trump stuurde in 2016 zijn persoonlijke advocaat om met Daniels over een vertrouwelijkheidsovereenkomst te onderhandelen en betaalde haar $ 130.000 om de zaak voor het publiek verborgen te houden. De datum van het proces is vastgesteld op 25 maart, met de mogelijkheid van wijzigingen in het schema om conflicten met andere strafzaken waarbij Trump betrokken is te voorkomen.

De inhoud na het artikel heeft niets met elkaar te maken en bestaat uit links en advertenties voor een verscheidenheid aan producten en diensten.

LAAT EEN REACTIE ACHTER