Strategieën voor een succesvolle fantasy-honkbaltrekking
Sport

Strategieën voor een succesvolle fantasy-honkbaltrekking

Yahoo Fantasy-analist Andy Behrens is hier om wat conceptadvies te geven voorafgaand aan het MLB-seizoen van 2024. Hij benadrukt het belang van gestolen honken, die vorig seizoen aanzienlijk toenamen als gevolg van regelwijzigingen. Behrens dringt er bij fantasiemanagers op aan om prioriteit te geven aan steals in elke ronde en op elke selectieplaats, en benadrukt dat er geen vrije vierkanten zijn bij deze statistiek. Hij raadt aan om vroeg, laat en vanuit alle posities te stelen, met misschien ruimte voor één powerhitter zonder snelheid.

Behrens bespreekt ook de onvoorspelbaarheid van reddingen, waarbij hij opmerkt dat de beste fantasy-closers van vorig jaar betrekking hadden op niet-playoff-teams, wat aangeeft dat dominante teams niet noodzakelijkerwijs de beste fantasy-closers produceren. Hij moedigt managers aan om closers van schetsmatige teams niet over het hoofd te zien en hun potentieel voor reddingsmogelijkheden te overwegen.

Over het algemeen biedt Behrens strategietips om fantasy-managers te helpen het komende seizoen succesvol te zijn en hun concepten te verpletteren.

LAAT EEN REACTIE ACHTER