Strijd om te overleven: lokale bedrijven vechten om het hoofd boven water te houden |  Nieuws
Nieuws

Strijd om te overleven: lokale bedrijven vechten om het hoofd boven water te houden | Nieuws

Valinda Miller opende Turning Page Bookshop in 2019 en startte een GoFundMe-campagne om haar bedrijf te ondersteunen. Dankzij de vrijgevigheid van de gemeenschap heeft ze ruim $ 4.600 ingezameld, waarmee ze haar huisbaas kan betalen. Nu het einde van mei nadert, dringt de tijd voor haar om de boekwinkel open te houden.

Millers passie voor boeken begon op jonge leeftijd toen haar grootmoeder haar op zesjarige leeftijd voor het eerst meenam naar de bibliotheek. Sindsdien is ze toegewijd aan het delen van haar liefde voor lezen met anderen via haar boekwinkel in Goose Creek. Ondanks de problemen met de lage omzet vorig jaar, blijft Miller vastbesloten om de winkel draaiende te houden.

Terwijl hij worstelt om de kosten te dekken en het hoofd boven water te houden, houdt Miller vast aan de hoop en blijft hij optimistisch over de toekomst van Turning Page Bookshop. Ze erkent het belang van geletterdheid en de impact die boeken kunnen hebben op zowel kinderen als volwassenen. Ondanks financiële problemen blijft ze steun ontvangen van de gemeenschap in verschillende vormen, zoals boekendonaties en bemoedigende berichten.

Vooruitkijkend hoopt Miller de achterstallige huur aan te pakken, te investeren in noodzakelijke verbeteringen zoals vloeren en boekenkasten, en gratis boeken aan kinderen te verstrekken. Ondanks de onzekerheden en obstakels waarmee ze wordt geconfronteerd, houden Millers vastberadenheid, geloof en geloof in de kracht van boeken haar gemotiveerd om te volharden en de deuren van Turning Page Bookshop open te houden voor de gemeenschap.

LAAT EEN REACTIE ACHTER