Taboola ervaart een snelle acceptatie van zijn Maximize Conversions-technologie
Technologie

Taboola ervaart een snelle acceptatie van zijn Maximize Conversions-technologie

Taboola heeft onlangs de snelle adoptie en het succes aangekondigd van zijn prestatiegerichte, op advertenties gerichte biedtechnologie, Maximize Conversions. In slechts drie maanden sinds de lancering is de technologie omarmd door 50 procent van de Taboola-adverteerders. Met Conversies maximaliseren kunnen Taboola-adverteerders afstappen van handmatige en tijdrovende biedstrategieën op basis van kosten per klik (CPC) en in plaats daarvan eenvoudigweg een budget instellen, waardoor het algoritme van Taboola het CPC-bod kan automatiseren om zo veel mogelijk conversies te genereren terwijl ze binnen de grenzen blijven. begroting.

CEO en oprichter van Taboola, Adam Singolda, zei dat Conversies maximaliseren een van de snelst toegepaste aanbiedingen van het bedrijf is, omdat het giswerk bij CPC-biedingen elimineert en duidelijke resultaten oplevert. De AI die de technologie aanstuurt, is getraind met een inzicht in consumenten dat uniek is voor Taboola, waardoor adverteerders snel en gemakkelijk contact kunnen maken met klanten, ongeacht hun advertentiedoelen.

Dit nieuws werd voor het eerst gerapporteerd op TheFly, een bron voor realtime, marktbewegend financieel nieuws. Bezoek TheFly voor meer informatie over Taboola, inclusief aanbevelingen van analisten en ander nieuws.

LAAT EEN REACTIE ACHTER