Tanya Miller van Sportgeneeskunde geëerd met de Most Distinguished Athletic Trainer Award 2024.
Sport

Tanya Miller van Sportgeneeskunde geëerd met de Most Distinguished Athletic Trainer Award 2024.

Tanya Miller, adjunct-directeur sportgeneeskunde van Shippensburg University, werd onlangs door de Pennsylvania Athletic Trainers’ Society (PATS) geëerd met de Most Distinguished Athletic Trainer Award 2024. Miller is al elf jaar werkzaam als adjunct-directeur sportgeneeskunde bij SU en bekleedt tevens de rol van voorzitter van de Governmental Affairs Committee voor PATS. Ze heeft de afgelopen tien jaar een belangrijke rol gespeeld bij het pleiten voor wetgeving met betrekking tot atletiektrainers.

“Ik ben nederig en vereerd om deze onderscheiding te ontvangen”, aldus Miller. “Ik ben dankbaar voor de kans om mijn collega-atletiektrainers te helpen en hopelijk een positieve impact te maken op de huidige en toekomstige atletiektrainers in Pennsylvania.” In 2014 ontving Miller ook een PATS Service Award voor haar uitmuntende bijdragen aan de organisatie en atletiektrainers in de staat. Ze zal officieel de Most Distinguished Athletic Trainer Award ontvangen tijdens een prijsuitreiking tijdens het PATS Symposium 2024 in juni.

Naast haar werk aan de Shippensburg University is Miller actief geweest in het promoten van het belang van atletiektrainers op staatsniveau, zoals blijkt uit haar betrokkenheid bij de Governmental Affairs Committee voor PATS. Haar toewijding aan haar beroep en haar pleidooi voor atletiektrainers zijn niet onopgemerkt gebleven, en haar impact is erkend door middel van deze prestigieuze prijzen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER