Team Japan Arrives in Dubai for World Cup
Nieuws

Team Japan Arrives in Dubai for World Cup

Veertien Japans getrainde hardlopers arriveerden op 22 maart in Dubai om zich bij negen andere Japans getrainde hardlopers te voegen die op 26 februari vanuit Saoedi-Arabië naar Dubai waren gevlogen. Ze bereiden zich allemaal voor op de Dubai World Cup (G1)-avond op 30 maart op de Meydan Racecourse .

Onder de groep bevinden zich vier paarden die bedoeld zijn om deel te nemen aan de $12 miljoen kostende Dubai World Cup. De Japanse vaandeldrager is Ushba Tesoro, de titelverdediger van de Cup die nipt verloor van Senor Buscador in de Saudi Cup (G1) bij koning Abdulaziz op 24 februari. Ushba Tesoro, een 7-jarig paard van Orfevre, heeft $ 13,27 verdiend. miljoen. Als hij opeenvolgende races op de Dubai World Cup wint en de eerste prijs van $ 6,96 miljoen mee naar huis neemt, wordt hij de grootste geldverdiener aller tijden in Japan, waarmee hij Equinox overtreft die $ 15,66 miljoen verdiende.

Derma Sotogake, die op 4 november tweede werd na White Abarrio in de Breeders Cup Classic (G1) in Santa Anita Park, eindigde als vijfde in de Saudi Cup. Het vierjarige hengstveulen van Mind Your Biscuits trainde de afgelopen vier weken ook bij Meydan nadat hij vorig jaar de UAE Derby (G2) in Meydan met 5 1/2 lengtes won.

Bovendien arriveerden Wilson Tesoro en Dura Erede, die op 29 december als tweede en derde eindigden in de Tokyo Daishoten (G1) in Oi, op 22 maart in Meydan om Japan te vertegenwoordigen op de Dubai World Cup.

LAAT EEN REACTIE ACHTER