Technologie en hekwerk inzetten voor toegangscontrole |  Mening
Technologie

Technologie en hekwerk inzetten voor toegangscontrole | Mening

Helaas is hekwerk op bepaalde locaties een veelvoorkomend probleem geworden. Eén suggestie om dit probleem aan te pakken is om een ​​eenmalige toegangsprijs in te voeren die bij een debet-/creditkiosk kan worden betaald. Deze vergoeding zou na een dag of twee worden terugbetaald, misschien tussen de $ 3 en $ 5 per entree. Deze aanpak zou personen afschrikken die geen creditcard bij de hand hebben of niet willen dat hun aanwezigheid op de locatie wordt geregistreerd.

Een andere voorgestelde oplossing is het installeren van een kleine camera bij elke ingang of transactiepunt om een ​​momentopname te maken van personen die de locatie betreden. Deze aanvullende maatregel zou een extra niveau van beveiliging en identificatie opleveren. Als dit systeem aanwezig zou zijn, zouden er namen bij elke ingang worden geregistreerd, een bewijs van aanwezigheid en een foto van elk individu.

Naast het tegengaan van diefstal en fraude, kan dit systeem ook helpen bij creditcarddiefstal. Door beelden vast te leggen van individuen in actie, zou het gemakkelijker zijn om potentiële oplichters te identificeren en te arresteren. Het is jammer dat dergelijke beperkingen noodzakelijk zijn voor mensen die gewoon tijd met hun kinderen willen doorbrengen. Totdat de situatie in ons land verbetert, kunnen dergelijke preventieve maatregelen echter van cruciaal belang zijn. Dit is gewoon het perspectief van één persoon op de zaak. Shane LaCrosse Yakima

LAAT EEN REACTIE ACHTER