Ten Hag bespreekt Rashford, zijn toekomstperspectieven en de komende FA Cup-finale
Sport

Ten Hag bespreekt Rashford, zijn toekomstperspectieven en de komende FA Cup-finale

Erik ten Hag sprak de media toe voorafgaand aan de FA Cup-finale tegen Manchester City en gaf updates over de blessuresituatie van zijn team. Hij onthulde dat Harry Maguire niet beschikbaar zal zijn voor de game, maar dat andere belangrijke spelers zoals Mount, Martial, Lindelof en Varane klaar zullen zijn om te spelen.

Toen hem werd gevraagd naar het weglaten van Marcus Rashford uit de Engelse EK-selectie, erkende Ten Hag de ups en downs van de carrière van een speler en sprak hij zijn vertrouwen uit in het vermogen van Rashford om deze tegenslag te overwinnen. Hij merkte het talent, de motivatie en de staat van dienst van Rashford op en verwachtte dat hij doelpunten zou blijven maken.

Wat zijn eigen toekomst bij Manchester United betreft, bleef de manager gefocust op het heden en verklaarde hij zich te concentreren op het winnen van de FA Cup-finale. Hoewel hij toegaf dat hij plannen maakte voor volgend seizoen, benadrukte hij dat zijn voornaamste doel het veiligstellen van de overwinning op zaterdag was.

Ten Hag benadrukte het belang van het bereiken van de FA Cup-finale ondanks een uitdagend seizoen en zag dit als een grote kans voor zijn team. Hij reflecteerde op de veerkracht en vastberadenheid van het team om tegen sterke tegenstanders te strijden, en sprak zijn vertrouwen uit in hun vermogen om een ​​sterke prestatie te leveren in de komende finale.

LAAT EEN REACTIE ACHTER